Offerte nodig?

  • Altijd vrijblijvend. Het verplicht je tot niks
  • Wij proberen binnen 48 uur te reageren
  • Transparante offerte met een scherp tarief
  • Nooit verrassingen achteraf
Naar het offerte formulier

Snel Contact

[ninja_form id=4]

Latex spuiten

Slegers & van Lierop Schilder- en latex spuitwerken uit Deurne heeft jarenlange ervaring met schilderwerk en spuitwerk. En dat merk je. Wij zorgen er namelijk altijd voor dat jouw muren en plafonds er weer uitzien als nieuw. Van Lierop Schilderwerken werkt met ervaren vakmensen. Daarnaast zijn we in het bezit van professionele spuitmachines zodat het eindresultaat optimaal is. Voor dit vakwerk verwacht je misschien een hoog tarief. Maar bij Van Lierop Schilderwerken betaal je een verrassend lage prijs voor het latex spuiten. Eindhoven is trouwens niet de enige stad waar je kunt profiteren van ons vakmanschap. Ons schildersbedrijf is namelijk ook actief in omliggende plaatsen als Geldrop, Mierlo, Helmond, Deurne, Asten en verder!. Maak dus snel een afspraak want we komen graag bij je langs!

Wij kenmerken ons in:

Ervaar zelf de voordelen van de latex spuiten

Kwaliteit staat voorop bij het tex spuiten door Slegers & van Lierop Schilder- en latex spuitwerken. Daarom plakken we alles netjes af voordat we aan de klus beginnen. En als het schilderwerk klaar is, ruimen we alle rommel meteen weer op. Je ziet niet eens dat er in jouw kamer of kantoorpand gewerkt is. Bij het latex spuiten maken we alleen gebruik van de beste merken verf, zoals Sigma Brander en SPS. Door deze hoge kwaliteit latex kunnen wij echt een perfecte dekking garanderen. Maar de kosten van het schilderwerk blijven laag. Wij kunnen zo goedkoop latex spuiten in de regio Eindhoven omdat wij veel minder uren nodig hebben dan een traditionele schilder. Dat ziet je meteen terug op de factuur van Van Lierop Schilderwerken.

Op zoek naar een schilder in Eindhoven en omgeving? Bij ons ben je aan het goede adres, voor zowel binnen- als buitenschilderwerk. Wij onderhouden en voorzien oude- en nieuwe woningen, kantoren en gebouwen van vers schilderwerk. Wij garanderen de hoogste kwaliteit en service. En die kwaliteit gaat verder dan alleen het schilderwerk.