Over ons

En wat we doen

Slegers & van Lierop Schilder- en latex spuitwerken is een schildersbedrijf gevestigd in Deurne, maar werkzaam in de gehele regio rondom Eindhoven. Met een ruime ervaring vol prachtige karakteristieke monumentale panden en zeer uiteenlopende opdrachtgevers hebben wij in het schildersvak een breed werkgebied. Wij hebben een meer efficiënte en hoogwaardige manier van werken bereikt. Dit gaat verder dan enkel het schilderwerk. Vertrouwen en kwalitatief goed werk leveren staan bij Van Lierop Schilderswerken hoog in het vaandel.

Vaak horen wij van onze opdrachtgevers hoe andere te werk gaan in ons vakgebied. Wij garanderen dat onze schilders nette mensen zijn, net werken en zorgvuldig opdrachten opleveren. Tijdens het werk beperken wij overlast voor jou en je omgeving tot een absoluut minimum. Dat houdt niet op bij de voordeur.

Dit maakt ons anders. Door steeds weer naar onze processen te kijken en die vervolgens te verbeteren, worden wij beter in wat we doen. Door goed te luisteren naar onze opdrachtgevers, schilders en leveranciers – en diepgaande samenwerkingen aan te gaan met deze laatste. Zo blijven we ons werkproces continu optimaliseren, brengen we onze kwaliteit tot grote hoogte en behouden wij onze klantrelaties.

Heldere communicatie. Op locatie gaat het ons om vertrouwen en respect. Heldere communicatie vinden wij daarom heel belangrijk. Voor, tijdens en na de klus.
Kwaliteit.  Duurzame kwaliteit is van cruciaal belang. Daarom werken we uitsluitend met de modernste verfproducten en stellen we maximale kwaliteitseisen. Alles om perfect vakwerk te kunnen garanderen.
Garantie. Kwaliteit en garantie gaan wat ons betreft hand in hand.

  • Ervaren
  • Goede prijs/kwaliteit
  • Goed bereikbaar
  • Betrouwbaar
  • Flexibel
  • Secuur

Wij richten ons op particulieren, verenigingen van eigenaren en bedrijven in de omgeving van Eindhoven. De korte lijntjes met deze groep klanten maakt het werk voor ons erg plezierig. Wij zijn gewend om bij de klant over de vloer te komen en wij snappen dat we zorgvuldig met diens bezit moeten omgaan. Onze schilders zijn dan ook rustige, beleefde en gedreven vaklieden die onze kernwaarden van servicegerichtheid, kwaliteit en heldere communicatie hoog in het vaandel hebben staan.

Onze visie op het schildersvak
Wij geloven dat als je tijd neemt voor het werk, je op alle vlakken een zeer service-gericht schildersbedrijf kan worden. Tijd nemen voor jou als klant, maar ook voor de schilders, onze leveranciers en onder-aannemers.

Neem contact op