Offerte nodig?

  • Altijd vrijblijvend. Het verplicht je tot niks
  • Wij proberen binnen 48 uur te reageren
  • Transparante offerte met een scherp tarief
  • Nooit verrassingen achteraf
Naar het offerte formulier

Snel Contact

Schilderwerk buiten

Ongetwijfeld het meest besproken onderwerp: het weer in Nederland. Minder besproken is de grote impact ervan op het buitenschilderwerk. Kwalitatieve onderhoud en duurzame bescherming van je houtwerk is daarom erg belangrijk. Met de nadruk op duurzaam. Want de klasse die Groen schilders levert wordt des te meer zichtbaar na een paar jaar. Wanneer je ontdekt hoe de verf zich houdt.

Ons buitenschilderwerk:

  • Een goed begin is het halve werk. Onze buitenschilders weten dat en beginnen daarom altijd met een uitgebreide inspectie van de staat van het houtwerk. Pas als houtrot geen schijn van kans meer maakt, starten we met het schilderwerk. Met uiterste precisie. Wij realiseren ons wat het buitenschilderwerk met je woning doet. De ene woning is de andere immers niet. En smaken verschillen.
  • Daarom nemen we de tijd voor onze projecten en kijken onze buitenschilders naar de héle woning. Inclusief de omgeving en lichtinval. We selecteren zorgvuldig de juiste verfsystemen en zoeken de perfecte kleurencombinatie. Alles voor een esthetisch verantwoord resultaat dat past bij de omgeving, je woning – en vooral bij jouw wensen
  • Buiten schilderen doen wij als de winterschilder het hele jaar door. Ook als het hartje winter is. Bij lagere temperaturen wordt voor de schilderswerkzaamheden buiten verf gebruikt die tegen lage temperaturen bestand is en snel droogt. Een frisse uitstraling is niet seizoensgebonden, vinden wij.

Op zoek naar een schilder in Eindhoven en omgeving? Bij ons ben je aan het goede adres, voor zowel binnen- als buitenschilderwerk. Wij onderhouden en voorzien oude- en nieuwe woningen, kantoren en gebouwen van vers schilderwerk. Wij garanderen de hoogste kwaliteit en service. En die kwaliteit gaat verder dan alleen het schilderwerk.

Open chat
Hulp nodig?
Hallo! Welkom op Slegers & Van Lierop Schilderwerken, als je meer informatie wil over de pagina ' Schilderwerk buiten - Slegers & Van Lierop Schilderwerken' dan whatsapp met ons hier