Offerte nodig?

  • Altijd vrijblijvend. Het verplicht je tot niks
  • Wij proberen binnen 48 uur te reageren
  • Transparante offerte met een scherp tarief
  • Nooit verrassingen achteraf
Naar het offerte formulier

Snel Contact

[ninja_form id=4]

Schilderwerk binnen

Het uitvoeren van goed binnenschilderwerk is een vak apart. Wij houden van dat vak. Het verfraaien, in ere herstellen en onderhouden van (bijzondere) oude- en nieuwe woningen, kantoren en gebouwen in onze regio – dat is onze specialiteit. Al jarenlang. Van prachtige oude herenhuizen, jaren dertig woningen tot nieuwbouw en diverse commerciële ruimtes en meer Door ons tot in de puntjes te verdiepen in elke opdrachtgever, leveren we kwaliteit zoals het hoort. Kwaliteit die je vanzelfsprekend van ons verwacht. Jij wil het allerbeste – wij willen dat leveren. Soms met een standaardoplossing. Vaak met maatwerk. Maar altijd op een zorgeloze wijze.

Ons schilderswerk binnen

  • Duurzame kwaliteit vinden we heel belangrijk. Met de nadruk op duurzaam. Slegers & van Lierop Schilder- en latex spuitwerken streeft naar het gebruik van de beste materialen met een zo laag mogelijke belasting voor het milieu. Dit geldt natuurlijk ook voor het binnenschilderwerk. De verfproducten worden per situatie zorgvuldig geselecteerd. Onze gediplomeerde vakmensen gebruiken binnen alleen oplossings- en geur-arme verven waardoor de overlast voor minimaal is. En voor het openen van de eerste verfblik, wordt de werkplek vakkundig afgeplakt voor een optimale bescherming van jouw eigendommen. Alles zodat we perfect vakwerk kunnen garanderen.
  • Het binnenschilderwerk in je huis kan de sfeer van jouw interieur sterk bepalen. Onze schilders weten wat kleur met een ruimte doet. Wil je een ruime en luchtige kamer? Of juist knus en huiselijk? Door de juiste combinatie van kleuren en effecten komt een ruimte geheel tot zijn recht. Precies zoals jij het voor ogen hebt. Wij adviseren je hier graag over. Van kleurgebruik tot het gebruik van speciale verven, zoals ‘betonlook’ of afwasbare verven.
  • Onze ervaring met binnenschilderwerk en het vertrouwen op de te leveren kwaliteit is zo groot dat wij uitstekende garantievoorwaarden  hebben. Op binnenschilderwerk krijg je maar liefst 5 jaar garantie. Daarnaast zorgen we ervoor dat het schilderwerk de komende jaren mooi blijft. Bijvoorbeeld door het leveren van samples om zelf kleine beschadigingen in de toekomst te herstellen.

Op zoek naar een schilder in Eindhoven en omgeving? Bij ons ben je aan het goede adres, voor zowel binnen- als buitenschilderwerk. Wij onderhouden en voorzien oude- en nieuwe woningen, kantoren en gebouwen van vers schilderwerk. Wij garanderen de hoogste kwaliteit en service. En die kwaliteit gaat verder dan alleen het schilderwerk.